Dag 37: Rustdagen in Stockholm - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Team Hilkman - WaarBenJij.nu Dag 37: Rustdagen in Stockholm - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Team Hilkman - WaarBenJij.nu

Dag 37: Rustdagen in Stockholm

Door: hilkman

Blijf op de hoogte en volg Team Hilkman

20 Juli 2012 | Zweden, Stockholm

Vrijdag 20 juli, 20.30 uur. Woensdagavond hebben we onze camping aan de rand van Stockholm bereikt. Hier hebben we even de tijd; Zondagochtend vertrekken we pas weer richting Denemarken. Met de motorrijden Robert gaat het naar omstandigheden goed. De nieren lijken in order maar hij heeft wel twee gebroken ribben. Afgelopen woensdag is hij per vliegtuig vervoerd naar België waar hij woont.

Gisteren is een rustige dag geweest. Een dag na alle reisdagen waarbij we de boel eens even konden ordenen en de was konden doen. In de loop van de middag zijn we met de bus en de metro naar het historische centrum van de Zweedse hoofdstad gegaan. Het blijkt een stad waar je niet veel over hoort, maar aan de mooie oude gebouwen te zien een welvarend verleden kent. We verlaten het historische centrum en gebruiken de hop-on-hop-off-bus die ons de hoogtepunten van de stad laat zien. Na een lekkere kabeljauw in een lokaal restaurant keren we terug naar de camping.

Ook vandaag trekken we met hetzelfde openbaar vervoer de stad in. De dag begint met stralend weer; ideale omstandigheden om ook de andere kant van de stad te zien. Op de terugweg houden we het niet droog. De dag die zo mooi begon is veranderd in een nat pak. We zitten inmiddels op de camping onder onze luifel te wachten tot het droog wordt om wat te eten te koken. Zondag vertrekken we naar Copenhagen; We houden jullie op de hoogte!

• 20 Juli 2012 - 20:21

Werner:

Hallo Gina en Peter,
    Als jullie nu eens een paar dagen rust gaan nemen,neem ik ook een rustdag ohja even de boel in orde maken en een wasje doen en dan morgen met auto(bus) naar Landsmeer voor een afscheidsfeestje.Nog veel plezier want het eind komt in zicht dus pak die laatste 12 dagen en geniet!!
    Grotjes aan allen,
    Werner.