Dag 41: Het ruime sop
Blijf op de hoogte en volg Team Hilkman
24 Juli 2012 | Verenigd Koninkrijk, Cambridge
Wanneer we wakker worden is de wind gaan liggen. Onze verwachting was dat de vaartijd korter zou zijn, maar het blijkt uiteindelijk 18 uur varen waarmee we rond het middaguur zullen aankomen in Engeland. We hebben vanochtend dus ruim de tijd aan boord. We gebruiken deze tijd om samen de monteur die mee is te kijken naar onze auto. De afgelopen dagen heeft de auto moeite gehad om te starten en inmiddels blijkt dit te komen door een lek in de hogedrukdieselleiding. Aangezien we hiervoor geen onderdelen mee hebben, is dit niet ter plaatse te repareren. De auto start gelukkig nog wel, dus we kunnen in ieder geval verder.
Om kwart over twaalf (we zitten qua tijdzone inmiddels weer een uur eerder dan de Nederlandse tijd) komen we aan in de haven van Harwich. We vervolgen onze route in de richting van Cambridge en stoppen onderweg bij de Mercedesgarage in Ipswich die ons probleem in iets meer dan twee uur heeft opgelost. Geen startproblemen meer! We liggen hierdoor wel iets achter op schema en zullen de uiteindelijke bestemming van vandaag niet halen. Vannacht slapen we dan ook waarschijnlijk in Cambridge en rijden morgen weer verder richting de zuidelijke kust van Engeland. We houden jullie op de hoogte!
24 Juli 2012 - 23:04
Els Hilkman:
Hoi Peter en Gina,
Jullie hebben me even moeten missen was een weekje op Texel.
Zo jullie komen nu wel weer aardig in de buurt en het aftellen gaat zeker ook al een beetje beginnen.
Wat kunnen jullie terug kijken op een geweldige reis, dit moeten jullie lekker elk jaar doen ieder jaar een rondreis door een land van zo'n week of vier!!!
Fijn dat jullie auto gemaakt kon worden want daar moet je wel van op aan kunnen.
Het feestje van Niels en Marielle was heel gezellig, donderdag gaan we met z'n allen ze uit zwaaien mama gaat ook mee.
O ja, nog even wat anders..........er is er (bijna) een jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is GINA.
Vast hartelijk gefeliciteerd Gina ook van mama laat de hele groep maar voor je zingen, ik wens je een hele bijzondere verjaardag.
Groetje en liefs Els
24 Juli 2012 - 23:28
Werner:
Hallo Gina en Peter,
Wat een geluk dat jullie niet zeeziek zijn geworden want anders hadden jullie allemaal als
een soort groene Hulk rondgelopen. Je heb mazzel gehad dat het je hogedrukdieselleiding was
en niet je expansievat of de boiler of een lek in je aqarium anders had je echt met je handen in je
haar gezeten dat kan de beste Mercedes dealer niet je helpen .Genoeg onzin.Wat zijn jullie toch een stel bofkonten dat jullie zo'n vreselijke mooie reis hebben kunnen maken Jules Verne zou zo weer op willen staan om het ook eens mee te kunnen maken in tegenstelling als Jules de Korte.Ik hoop dat jullie morgen een gewlldig feest hebben met Gina's verjaardag.Kijk voor een ander berichtje even op Peters
e-mail adres. Het gaat jullie en de andere verders goed en geniet die laatste dagen met volle teugen.
Werner. -
25 Juli 2012 - 06:44
Bob H:
Gina en Peter, de laatste loodjes. Tot op heden hebben jullie volgens mij een prachtige reis achter de rug en erg veel verschillende indrukken opgedaan. Gelukkig hebben jullie de achterblijvers/volgers hiervan kunnen laten meegenieten dmv jullie mooie en leuke verslagen, aangevuld met foto's.
Uit een van de reacties begrijp ik dat Gina vandaag haar verjaardag viert. Zo ja dan kus van Alie en mij. Neem er een. Verder nog veel plezier en houdt ons op de hoogte zoals je elke dag als afsluiting van je reisverslag schrijft. -
25 Juli 2012 - 09:41
Nellie:
Hai,Gina en Peter
Lang zal zij leven,lang zal zij leven,hoera,hoera.Gina is jarig ,
aan de ziudkust van Engeland.
Een mooie plek om een feestje te vieren,geniet er van.
Hartelijk gefeliciteerd,natuurlijjk ook van de moeders.
tot gauw,kusje Nellie -
25 Juli 2012 - 13:48
Michaéla:
Dag lieve Gina!
Gefeliciteerd met je 25ste verjaardag! ;-)
xxxxx uit Warder!