Dag 42: Verjaardag in Cambridge - Reisverslag uit Brighton, Verenigd Koninkrijk van Team Hilkman - WaarBenJij.nu Dag 42: Verjaardag in Cambridge - Reisverslag uit Brighton, Verenigd Koninkrijk van Team Hilkman - WaarBenJij.nu

Dag 42: Verjaardag in Cambridge

Blijf op de hoogte en volg Team Hilkman

25 Juli 2012 | Verenigd Koninkrijk, Brighton

Woensdag 25 juli 2012, 17.30 uur. Gisterenavond zijn we door onze vertraging niet verder gereden dan Cambridge en hebben hier een hotel gevonden waar we de nacht hebben doorgebracht. Een mooi hotel met een goed bed. Aan de slaapplaats van de rest van de groep in Brockenhurst lijken we weinig te hebben gemist. Dit kampeerveld was tot voor kort het terrein van de paarden en lag vol met vlaaien.

Onze dag begint met een lekker ontbijt in het hotel waar we hebben geslapen. Gina is vandaag jarig en dat vieren we. We trekken de stad in en beginnen met koffie met gebak. Het is schitterend weer en we maken een boottochtje met een punter door de grachten van Cambridge. De schipper die met een lange stok de boot voortduwt, weet ons in een uurtje varen veel over de stad te vertellen. De stad is mooi, gezellig en jeugdig. Niet vreemd met meer dan 14.000 studenten die hier allemaal op de verschillende universiteiten wonen. In onze wandeling door de stad gisterenavond komen we dan ook overal jongeren tegen en zien we veel bars en discotheken.

Rond drie uur vertrekken we richting Brighton. Het links rijden begint te wennen en we passeren de drukte rond Londen. Overal wordt al aangegeven om de wegen zoveel mogelijk te mijden tijdens de Olympische Spelen. Het is hier druk en voor de tolpoortjes over de Theems staan we ruim een half uur stil. Eenmaal voorbij de slagboom waar anderhalve Pond moet worden betaald, rijdt het weer en zijn we nu onderweg naar Brighton. Zo meteen eerst nog even een paar boodschappen doen zodat we vanavond kunnen toosten op de verjaardag van Gina, en dan door naar onze camping waar we de rest van de groep weer treffen. Nog 17 kilometer te gaan; We houden jullie op de hoogte!

• 25 Juli 2012 - 23:12

Els Hilkman:

Hallo Peter en Gina,

Wat een bijzondere verjaardag heb jij gehad gezellig hoe jullie dat lekker samen hebben gevierd.
    Komt het oranje gevoel al weer een beetje naar boven, op naar de Olympische spelen, kijken of Nederland hier nog wat gaat presteren.Naar welke wedstrijden gaan jullie kijken?
    Ik wens jullie voor morgen weer een fijne reisdag lees wel weer hoe het was wij gaan morgen Marielle en Niels uitzwaaien.

Groetjes Els

• 25 Juli 2012 - 23:17

Bart En Erna:

Lieve mensen,
    Wat maken jullie er een mooi feest van telkens weer! En Gina,van harte gefeliciteerd met je verjaardag (kan nog net). Vanavond hebben Bart en ik er 1 extra op gedronken!
    Geniet nog samen van wat komen gaat, liefs en groeten (ook aan de Stapjes natuurlijk) van ons twee.

• 26 Juli 2012 - 09:42

Amber:

Hi lieve Gina, nog gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet van jullie fantastische reis en de Olympics!!
    Liefs Amber

• 30 Juli 2012 - 11:26

Jamie:

Hoi moeders, Beetje laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag, ik mis je wel erg hoor pfff, maar nog even en je bent weer terug. Ik vermaak me prima met mijn vriend Jim, samen spelen en zwemmen en natuurlijk op zoek naar je weet wel stttt van die bruine dingen die ik zo graag eet uit het gras. Jim en Sylvia vinden me wel en beetje raar maar dat kan me lekker niets schelen.... iedere dag gaan we een paar keer wandelen in het park met alles erop en eraan, ik ben zelfs een paar keer mee geweest naar Oma hahaa, ze herkende me best wel, ik kreeg een aai en een lach en ik gaf haar een lik...want ze smaakte best wel lekker eigenlijk.... helemaal goed! Nou ik hoop jullie snel weer te zien hoor, al heb ik het prima naar mijn zin natuurlijk is mijn mamsie toch het allerbelangrijkst. :) Veel plezier nog daar en tot gauwwwwwwwwww!!!
    Dikke knuf Jamie en een poot van mijn vriend Jim