Het Begin
Door: hilkman
Blijf op de hoogte en volg Team Hilkman
07 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam
Uniek avontuur
Oranje Trophy is een uniek avontuur dat je voor de rest van je leven zal bijblijven. Na twee voorgaande edities in 2008 en 2010 neemt Oranje Trophy je in 2012 mee via de uithoeken van Europa naar het EK Voetbal en de Olympische Spelen. Oranje Trophy is een bonte verzameling mensen die een gezamenlijke passie delen: het avontuur. Deze passie wordt gekoppeld aan de internationale sportevenementen EK-voetbal en Olympische Spelen. We finishen op deze unieke sportevenementen om Ons Oranje te supporten.
Sleutelen onder de sterrenhemel
Oranje Trophy is geen race. Het is een extreme test voor de deelnemers en hun voertuigen. Samen een prestatie neerzetten die resulteert in een unieke en onvergetelijke ervaring. Oranje Trophy is een self supportive-avontuur waar sleutelen onder de sterrenhemel en kamperen op bijzondere locaties dagelijkse kost is.
Er doen verschillende equipes mee aan de Oranje Trophy: motoren, barrels, trucks, campers, exotische bolides en andere voertuigen. Allemaal 1 kleur: ORANJE.
Creativiteit & charity
Oranje Trophy is een organisatie die ruim vijf jaar door creatievelingen wordt gedreven en heeft zich deze filosofie in organisatie en uitvoering eigen gemaakt. Oranje Trophy combineert avontuur met charity. We grijpen de gelegenheid aan om aandacht en fondsen te genereren voor een geselecteerd goed doel.
Rondje Noordkaap
14 juni 2012. Ditmaal is Europa het toneel voor zowel het EK Voetbal als de Olympische Spelen. Als je aan een roadtrip door Europa denkt dan denk je al gauw aan Spanje, Frankrijk en Italië. De komende zomer maken we een heel ander Europa mee. In de zomer van 2012 is de Oranje Trophy erbij als het team van Bert van Marwijk Europees kampioen wordt in de Oekraïne.
Daarna rijden we door via de uithoeken van Europa; naar het oosten tot aan Volgograd (het voormalige Stalingrad) en weer noordwaarts door Rusland waar we o.a. het Rode Plein oranje kleuren. Vanaf hier reizen we duizenden kilometers door de bossen van Finland en gaat, ver boven de poolcirkel, een week de zon niet onder. We bereiken de meest noordelijke uithoek: de Noordkaap. Vervolgens rijden we via de Arctic Highway langs de fjorden van Noorwegen, de binnenlanden en vele stranden van Zweden naar Denemarken. Met een etmaal durende boottocht komen we aan in het Verenigd Koninkrijk. Hier finishen we op de Olympische Spelen in een regen van gouden medailles.
14 Juni 2012 - 09:08
Hiltje:
Lieve Gina en Peter,
Vandaag de eerste dag van dit mooie bijzondere avontuur. Wat een feest dat je dit samen kunt doen! Geniet ervan. Er is meer in het leven dan voetbal toch. Oranje is een prachtige kleur.
xxx Hiltje