Klaar voor de start
Door: hilkman
Blijf op de hoogte en volg Team Hilkman
14 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam
De route zal ons leiden via de speelsteden van het Nederlands Elftal in Polen en Ukraine. Na de nederlaag van gisteren tegen Duitsland staat deze route echter wel op losse schroeven. Ondanks het vertrouwen dat Erwin Koeman tijdens de start uitsprak over ‘Het sprookje van Charkov’ is het denkbaar dat Nederland na a.s. zondag niet verder is gekomen dan de poolfase van het EK. In dat geval zal de wedstrijdleiding van de Oranje Trophy de route mogelijk iets aanpassen. Voor nu is onze eerste bestemming Berlijn.
De Start in Amsterdam was een spektakel. Tussen de 29 teams die deze race rijden op de motor, truck, oldtimer, electro auto en personenauto staat onze Mercedes ML die ons bij moet staan in deze race. Hiervoor hebben we dan ook niets aan het toeval overgelaten en zijn we voorzien van de belangrijkste reserveonderdelen zodat we eventuele technische problemen meteen te kunnen verhelpen. De voorbereidingen hebben we dan ook niet helemaal alleen hoeven doen. Met de steun van vrienden, familie en onze sponsors gaan we goed voorbereid op pad; bedankt hiervoor! We zullen jullie de komende weken op de hoogte houden van onze race. Als je deze updates per email wilt ontvangen, meldt je dan even aan (links onder op deze pagina).
Vanochtend om 10.00 uur gaf Erwin Koeman het startsein in Amsterdam; we zijn begonnen. Het ultieme avontuur is begonnen en wij zijn er klaar voor!
14 Juni 2012 - 11:28
Truus Wolters-Buter:
Geweldig , fijne reis ,
Groet Truus -
14 Juni 2012 - 22:01
Gerard Van Elswijk:
Heel veel succes en geniet vooral ook tijdens dit avontuur