Dag 2: Berlijn - Lviv - Reisverslag uit Brzesko, Polen van Team Hilkman - WaarBenJij.nu Dag 2: Berlijn - Lviv - Reisverslag uit Brzesko, Polen van Team Hilkman - WaarBenJij.nu

Dag 2: Berlijn - Lviv

Door: hilkman

Blijf op de hoogte en volg Team Hilkman

15 Juni 2012 | Polen, Brzesko

Vrijdag 15 juni, 17.30 uur. De eerste anderhalve dag zit er op en we zijn nu nog zo’n 200 kilometer van de grens tussen Polen en Ukraine verwijderd.

Na ons vertrek gisteren uit Amsterdam was de eerste bestemming Berlijn; onze eerste ‘Campingplatz’ waar we na ongeveer 650 kilometer om 20.00 uur aankwamen en uiteindelijk heerlijk hebben geslapen. Vanochtend zijn we bijtijds vertrokken aangezien ons een aardige afstand stond te wachten. Van de geplande 925 kilometer voor vandaag, zitten we nu nog ongeveer 275 kilometer voor onze bestemming Lviv in Ukraine (ook een van de speelsteden van het EK, alleen niet voor Nederland; zondag speelt Denemarken hier tegen Duitsland). Hierbij zijn de wegen niet helemaal vergelijkbaar met die van Nederland. De afgelopen 30 kilometer hebben we over een één baans weg niet harder dan 20 km per uur gereden. Het lijkt weer te gaan rijden, volgens de navigatie hebben we nog iets meer dan 4 uur te gaan.

Tijdens onze stop aan het begin van de middag hebben we even gegeten en op een pools terras samen met Jan en Ellen van Team Stapsgewijs.nl wat gedronken (4 drankjes voor EUR 3,00. De prijzen liggen in hier in Polen duidelijk een stukje lager dan in Nederland).

Nu dus nog een paar uur te gaan en ook morgen staat een lange reisdag gepland waarbij de afstand nog iets hoger ligt dan vandaag. De omgeving is schitterend, het weer ook (nu 22,5 graad) en als het goed is zijn we over iets meer dan 4 uur op onze campleerplek bij Lviv. Tot de volgende update!

• 16 Juni 2012 - 21:42

Gerard Van Elswijk:

Tjonge wat een afstanden om af te leggen, de stemming zit er gelukkig in. Top, volhouden en vooral doorgaan.

• 17 Juni 2012 - 14:03

Werner:

Hallo Gina en Peter,

Fijn om zo'n lekker reisweer te hebben mooie temperatuur en geen regen.
    Leuk om te zien hoe je tent en de luifel op de auto erbij staat.
    als het daar alles zo goedkoop is zijn de vrouwen ook zeker goedkoop ,kan je er niet twee
    voor me meenemen 1voor de dag en de nacht en 1 als reserve als de eerst vermoeid is?

Succes en wees voorzichtig,
    Werner.

• 18 Juni 2012 - 09:05

Jacquelijne:

Ha Gina, wat een mooi plan! Ik hoop dat je prachtig avonturiert en veel nieuwe ontdekkingen doet.
    Liefs vanuit de Schatkamer van de Tussentijd.