Dag 6: Citytrip Charkov
Door: hilkman
Blijf op de hoogte en volg Team Hilkman
19 Juni 2012 | Oekraïne, Charkov
Charkov blijkt een hele moderne en trendy stad te zijn. Het is een mix van enerzijds veel oude gebouwen en anderzijds en hele trendy en levendige stad. Het moderne winkelcentrum vlak bij onze camping heeft zelfs een schaatsbaan. Ook als we hier lopen worden we nog steeds aangesproken en willen mensen met ons op de foto. De kleur oranje blijft het goed doen! De voetbalsfeer blijft hangen en in de lounchbar waar we langs komen worden de stoelen alweer klaargezet voor de wedstrijd Engeland – Oekraïne van vanavond.
Doordat we het elftal niet verder volgen, is er voor de komende anderhalve week meer tijd ontstaan. Morgenochtend vertrekken we in ieder geval uit Charkov en uiterlijk 1 juli (de finale EK 2012) zijn we in Kiev. We houden jullie op de hoogte!
19 Juni 2012 - 19:15
Nellie:
Hallo Gina en Peter
Wat leuk dat wij zo mee kunnen reizen met jullie .
Jammer van gisteren .C1000 was vanmorgen al het oranje aan het opruimen.
Nou hadden jullie aan alles gedacht,maar niet aan schaatsen.
Wat jammer ,nou ja dan maar winkelen.
Geniet van alles.
Kusje Nellie
groetje maarten. -
19 Juni 2012 - 21:05
Gerard Van Elswijk:
Wel lekker even wat meer tijd. Schaatsen in een winkelcentrum bij hoge buitentemperaturen is wel een feest en zo te zien genieten jullie volop. Goede reis verder en zie uit naar het volgende verslag -
20 Juni 2012 - 03:58
Bob H.:
Hey jongelui, het ziet er allemaal gelikt uit. Alie en ik volgen jullie op de voet. kregen de link via Sonja. Groet aan Ellen en Jan natuurlijk.
Veel plezier onderweg -
20 Juni 2012 - 12:25
Truus Wolters-Buter:
De sushi ziet er heerlijk uit, blijf lekker genieten,
Hartelijke groetjes Truus Wolters.