Dag 35: Langs de Baltische Zee naar Stockholm - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Team Hilkman - WaarBenJij.nu Dag 35: Langs de Baltische Zee naar Stockholm - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Team Hilkman - WaarBenJij.nu

Dag 35: Langs de Baltische Zee naar Stockholm

Door: hilkman

Blijf op de hoogte en volg Team Hilkman

18 Juli 2012 | Zweden, Stockholm

Woensdag 18 juli, 18.00 uur. Gisteren zijn we zo’n 500 kilometer ten noorden van Stockholm aangekomen op een natuurcamping waar we de nacht hebben doorgebracht. Een prachtige en rustige plek aan een meer, en zowaar; zonder muggen!

Vanochtend zijn we om 10.00 uur vertrokken voor een rit van 500 kilometer naar Stockholm. De tweebaansweg leidt ons langs de Baltische zee tot aan de Zweedse hoofdstad. Het is een mooie route waarbij we door diepe dalen rijden en onderweg de typische Zweedse huisjes en kerken zien. Het landschap wordt afgewisseld tussen uitgestrekte groene landerijen en stukken van de Baltische zee. We maken nog even een stop bij de Mac Donalds voor het internet. Terwijl in Rusland overal draadloos internet beschikbaar was, lijkt het hier een schaarste. De Mac Donalds biedt gelukkig uitkomst.

We zijn aangekomen in Stockholm en zijn zoekende naar de camping. De rust van het noorden lijkt weer even voorbij en we rijden door verkeersdrukte rond de hoofdstad op zoek naar de juiste camping. Hier zullen we als een van de eerste aankomen, aangezien we wat eerder zijn vertrokken naar het zuiden en het betere weer. De rest van de teams verwachten we hier morgen of uiterlijk vrijdag. Tot zondag verblijven we hier en hebben we tijd om meer van de stad te zien. We houden jullie op de hoogte!

• 18 Juli 2012 - 20:39

Werner:

Hallo Gina en Peter,
    Ik maak ook maar een spintje door de afgelopen dagen anders krijg ik buiten krommen vingers ook nog een kromme rug.Wat een prachtige route hebben jullie afgelegd geweldige mooie foto"s die ons een goede indruk geven van al het natuurschoon.Het lijkt me ook super speciaal om het mee temaken dat de zon niet ondergaat.Helaas is de zon hier al weken alleen maar onder,maar er komt verandering aan .Ik hoop dat het met de motorrijder weer snel goed zal gaan jullie zullen wel geschrokken zijn . Ik wens jullie fijne dagen met mooi weer en ga maar lekker shoppen in Stockholm.
    Groetjes ,
    Werner.

• 19 Juli 2012 - 19:16

Sonja Kamer:

Wat maken jullie toch een prachtige reis. Het is genieten als ik je verslag lees Gina. Veel werk maar als je strakjes thuis komt heb je ook wat.
    In Stockholm is mooi glaswerk te koop. Wie weet wat je tegen komt. Geniet maar lekker daar.
    lieve groet van Son en Willem

• 19 Juli 2012 - 22:11

Gerardvan Elswijk:

Het is elke keer weer geniten als er een reisverslag staat, je beleeft het ook mee en wordt nog mooier als je de foto's bekijkt, werkelijk waar prachtig om te zien, veel genieten en een goede reis verder. Ach ja een lekke nad na zoveel kilometers is ook te overzien.